Susanna Johansson, Birdh

Ny på Birdh

Nu har vi gjort det igen. Vi hittat ännu en stjärna som hoppar med oss på tåget för att utveckla och producera effektiv content marketing. Susanna Johansson är utbildad inom informationsdesign med inriktning på varumärkesbyggande kommunikation. Hon kommer närmast från Bee production där hon bland annat arbetade med varumärken som Audi och Swedbank. På Birdh kommer […]

Redaktör och projektledare

BLI EN AV OSS

Nu söker vi en redaktör och projektledare. Heltid och tillsvidare. Du får en nyckelroll på byrån med täta kundkontakter och arbete med produktion och vidareutveckling av uppdrag och nya affärer. Mer information om tjänsten hittar du på Linkedin. Skicka in din ansökan, cv + kort beskrivning, till jobba@birdh.se, senast 29 januari.

Julia Lindström

EXPANSION!

Hej Julia! I mitten av augusti började Julia Lindström som redaktör och projektledare hos Birdh. Julia kommer närmast från en skribenttjänst på content- och digitalbyrån Oh My! och har tidigare bland annat arbetat som reporter och redigerare på TT Nyhetsbyrå och Gotlands media, samt frilansat som resereporter. Läs mer om Julia på Birdhs Facebook-sida.

Gbladet350x350

Vinstchans i Guldbladet

Vi är glada och stolta över att vårt samarbete med Svenska McDonald’s ännu en gång har nominerats i Guldbladet. Är Catchup Sveriges bästa interntidning? Det får vi veta på Guldbladsgalan den 28 maj.

Contentjury_350x350

Birdh i content-jury

”Det är möjligt att de här 132 sidorna Sverigeporr väcker starkast känslor i hemlandet, men genomförandet är så vasst att jag tror kärleken smittar av sig.” Precis så formulerade sig Henrik Lindskog, Birdh, om Ikeas vinnarbidrag när han satt i Resumés jury för att utse Månadens content.