CONTENTBYRÅ

Birdh är en contentbyrå grundad 2009. Vi skapar oemotståndligt redaktionellt innehåll i ett brett spektrum av kanaler. Strategisk kommunikation som bygger varumärken och relationer, stärker lojalitet och driver försäljning. Vi hjälper dig med allt från komplexa helhetslösningar, med konceptutveckling och strategiarbete, till mindre produktionsuppdrag.

SÅ HÄR JOBBAR VI

1. ANALYS

1. ANALYS

Varför? Det är en grundförutsättning att kommunikationen har tydliga syften och mål. Så har du inget bra svar sätter vi oss ner tillsammans och tar det från början.

2. STRATEGI

2. STRATEGI

Det är här vi sätter upp ramarna. Hur formar vi era berättelser? Vilka kanaler ska användas? Vad vill ni uppnå? Vi identifierar relevanta målgrupper, väljer distributionskanaler och skapar en plan för det fortsatta arbetet.

3. PRODUKTION

3. PRODUKTION

Struktur och fingertoppskänsla. Birdh syr ihop och samordnar alla delar i produktionen. Vi arbetar i nätverk med flera av Sveriges vassaste contentkreatörer inom allt från text och bild till rörlig media och webb.

4. EFFEKT

4. EFFEKT

Det enda vi älskar mer än vackra saker, är vackra saker som ger effekt. Med rätt verktyg för utvärdering får vi användbara reglage att skruva på. På så sätt kan vi ständigt förbättra kommunikationens effekt och kvalitet.

Birdh är medlemmar i Swedish Content Agencies, den svenska branschorganisationen för content marketing och redaktionell kommunikation.