DU TÄNKER
HELT RÄTT

Innehåll som engagerar mottagaren kan åstadkomma otroligt mycket. Det kan stärka befintliga relationer och skapa nya, trigga försäljning, beröra, utbilda och bygga varumärken. Birdh hjälper dig.

VÅRA TJÄNSTER

CONTENT-STRATEGI

Vi översätter strategiska kommunikationsmål till en praktisk plan för produktion av relevant innehåll i alla era kanaler. Med utgångspunkt från behov och önskad effekt tar vi fram en strategi och arbetssätt som säkerställer rätt periodicitet och smidiga processer.

SOCIALA MEDIER

Klickvänligt innehåll som driver trafik och skapar aktivitet. Med en genomtänkt närvaro och en tydlig innehålls- och distributionsstrategi har du stora möjligheter att nå ut, träffa rätt och skapa engagemang i sociala medier.

PRINT

Vi skapar skräddarsydda redaktionellt koncept i print, ofta integrerade med digitala lösningar. Kundtidningar, rapporter, nyhetsbrev, årsredovisningar – Birdh tar din produktion från start till mål och jobbar med landets bästa formgivare, skribenter och fotografer.

INTERNKOMMUNIKATION

Intranät, personaltidning, interna nyhetsbrev och appar. Birdh har stor erfarenhet av att driva och utveckla internkommunikation i komplexa och spridda organisationer – vi skapar engagerande och instrumentellt innehåll som når fram.

NYHETSBREV

Vi utvecklar digitala och tryckta nyhetsbrev. Vi hjälper dig att komma igång och hanterar löpande produktionen och distributionen. Tillsammans utformar vi strategin för kommunikation som ger effekt, på kort och lång sikt.

RÖRLIGT

Allt oftare är rörligt en naturligt integrerad del av våra content-strategier. Webb-tv, filmade reportage, intervjuer, instruktionsvideos och presentationer. Från idé till färdig produktion och distribution. Birdh arbetar ofta i små och effektiva filmteam.

DESIGN

Digital design, magasin, rapporter, broschyrer, årsredovisningar, nyhetsbrev. Birdh jobbar med några av Sveriges bästa designers inom redaktionell kommunikation och hjälper dig att hitta formspråket som lyfter ditt varumärke och skapar effekt.

REDAKTIONELL PRODUKTION

Vi kan hantverket. Textproduktion, redaktörskap, språkgranskning, korrektur, redigering, foto/illustration, bildredaktörer. Birdh hjälper dig med kompetens till stora och små redaktionella produktioner.