DU TÄNKER
HELT RÄTT

Innehåll som engagerar mottagaren kan åstadkomma otroligt mycket. Det kan stärka befintliga relationer och skapa nya, trigga försäljning, beröra, utbilda och bygga varumärken. Birdh hjälper dig.

VÅRA TJÄNSTER

CONTENT-STRATEGI

Vi översätter strategiska kommunikationsmål till en praktisk plan för produktion av relevant innehåll i alla era kanaler. Med utgångspunkt från behov och önskad effekt tar vi fram en strategi och arbetssätt som säkerställer rätt periodicitet och smidiga processer.

KUNDTIDNINGAR

Nå fram och påverka dina målgrupper med hjälp av ett skräddarsytt redaktionellt koncept. Vi tar din tidningsproduktion från start till mål och jobbar med landets bästa formgivare, skribenter och fotografer.

PERSONALTIDNINGAR

En personaltidning är ett ovärderligt verktyg som kan lyfta hela företaget. Birdh har stor erfarenhet av att arbeta med internkommunikation i komplexa och spridda organisationer – vi skapar engagerande och instrumentellt innehåll som når fram.

NYHETSBREV

Vi utvecklar digitala och tryckta nyhetsbrev. Vi hjälper dig att komma igång och hanterar löpande produktionen och distributionen. Tillsammans utformar vi strategin för kommunikation som ger effekt, på kort och lång sikt.

WEBB-TV

Filmade reportage, intervjuer, instruktionsvideos och presentationer. Från idé till färdig produktion och distribution. Birdh arbetar i små och effektiva filmteam.

SOCIALA MEDIER

Klickvänligt innehåll som driver trafik och skapar aktivitet. Med en genomtänkt närvaro och en tydlig innehållsstrategi har du stora möjligheter att nå ut, träffa rätt och skapa engagemang i sociala medier.

DESIGN

Tidningar, rapporter, broschyrer, årsredovisningar, nyhetsbrev, webbplatser. Birdh jobbar med några av Sveriges bästa designers inom redaktionell kommunikation och hjälper dig att hitta formspråket som lyfter ditt varumärke.

TEXT OCH BILD

Textproduktion, språkgranskning, korrektur, redigering, foto/illustration, bildredaktörer. Birdh hjälper dig med kompetens till stora och små redaktionella produktioner.